CZECH HOME s.r.o.

 


Home

Algemene info

Informatie gebieden

Wat doen we + kosten

Zoekopdracht

Wie is Czechhome

Adres en contact

 

 

Laten we ons even voorstellen:

CZECH HOME is een officieel geregistreerde Tsjechische BV met twee jonge, enthousiaste personen die het bedrijf runnen. Jong maar met een berg aan ervaring in de bouw en administratieve wereld. We willen ons nader aan u voorstellen:

Richard Hocque

Mede eigenaar van czechhome. Ik ben getrouwd met een Tsjechische en tevens mede-eigenaresse, Vera Prokesova. Ik kan me al redelijk verstaanbaar maken in het Tsjechisch. Wij wonen nu in Pardubice en ben vanaf het jaar 2000 bekend geworden met het land.

Ik heb ruim 8 jaar werkervaring bij overheidsinstanties als bouwkundig medewerker. Mijn laatste werkgever was de gemeente Veenendaal. Hier heb ik me vooral bezig gehouden met de bouwvergunningen, maar ook sloopvergunningen en was ik applicatiebeheerder. De laatste jaren was ik betrokken bij nieuwbouw locaties in Veenendaal Centrum en Veenendaal Oost. Hierdoor ook het een en ander van de projektontwikkeling opgevangen.

Naast mijn opleiding MTS-bouwkunde (ontwerp) heb ik vele trainingen/cursussen gevolgd. Onder andere DTA - deskundig toezichthouder asbestsloop, bedrijfshulp- verlening, webdesign en fotografie. Ook beschik ik over kennis van AutoCad voor het maken van bouwkundige tekeningen.

In mijn vrije tijd probeer ik sportief bezig te zijn. Voetballen en fietsen zijn mijn favoriete hobby's.

Met mij zult u de meeste contacten hebben. Vera zal het "tsjechische deel", inzake contacten met instanties op zich nemen, daarin ondersteund door verschillende mensen die hun specialisatie hebben, zoals juristen, verzekeraars, hypotheekadviseurs etc.

 

Vera Hocque Prokesova Dis.

Ik ben mede eigenaar en de echtgenoot van Richard Hocque. Wij hebben 5 jaar samengewoond in Nederland. Daar heb ik de inburgeringscursus doorlopen en heb ik het Nederlandse Staatsexamen - Nederlands als 2e taal - goed doorlopen.

In Nederland heb ik 1,5 jaar bij een landelijk administratie kantoor voor scholen gewerkt. Daarna heb ik bij een reisburo in Nijmegen gewerkt die gespecialiseerd zijn in actieve reizen naar Tsjechië.

In Tsjechië ben ik afgestudeerd in Hradec Kralove. Ik heb daar mijn HBO diploma Toerisme behaald. Hierdoor heb ik veel informatie over de diverse regio's in Tsjechië. Naast de werkzaamheden voor ons makelaarskantoor werk ik nog als administratief medewerkster bij een DAF dealer en service in Pardubice. In mijn functie daar heb ik vrijwel dagelijks contacten met Nederland over diverse zaken.

Met mijn kennis van de Nederlandse en natuurlijk de Tsjechische taal kan ik diverse documenten vertalen. Ook in de begeleiding kan ik makkelijk de vertaalslag maken voor u als klant.

Verder wordt CZECH HOME s.r.o. dus ondersteunt door verschillende adviseurs, verzekeraars en juristen om u als klant de juiste dienstverlening te geven voor een scherpe prijs.

huis in tsjechie
appartement in tsjechie
Kasteel in Tsjechie
Woning in Tsjechie
 
© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring