CZECH HOME s.r.o.

 


Home

algemene info

Informatie gebieden

Wat doen we + kosten

Wie is Czechhome

Adres en contact

Diensten

Czechhome biedt u o.a. de volgende diensten aan (klik op de tekst voor meer informatie):

 

- Bemiddeling bij aankoop van onroerend goed in Tsjechië

Wij zoeken met u naar een geschikt object en informeren u over de mogelijkheden en stappen die bij een aankoop komen kijken. Begeleiding tijdens bezichtigingen, opmaak en controle contracten, vertalingen en het afsluiten van verzekeringen, gas, water en elektra zijn diensten die wij in dit traject aan u verlenen.

- Bemiddeling bij verkoop van uw onroerend goed in Tsjechië

Wij zijn uw makelaar voor de verkoop van uw woning in Tsjechië. Wij adverteren in Nederland, België en Tsjechië. Wij bieden u deze diensten tegen een aantrekkelijke provisie.

- Het oprichten van een SRO (Tsjechisch bedrijf);

Gaat u bedrijfsmatige activiteiten uitvoeren in Tsjechië? Dan is het nodig om een bedrijf op te richten. Naast de oprichtingsakte bij de notaris zijn er werkzaamheden nodig bij een bank, de rechtbank en de kamer van koophandel. Wij begeleiden u met deze stappen.

- Het beëindigen van een SRO;

Een s.r.o. beëindigen is een langdurig traject en er zijn kosten aan verbonden. Wij informeren u over de stappen en de kosten die erbij komen kijken.

- Het regelen van de bedrijfsadministratie / Datovy Schranky;

Zoekt u een boekhouder voor uw bedrijfsadministratie van een woning in de verhuur, een pension of klein bedrijf? Dan kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Iedere s.r.o. dient gebruik te maken van de Datovy Schranky. Hierop ontvangt u correspondentie van overheidsinstanties, zoals belastingdienst, gemeente, kadaster etc. U moet hiervoor deze dienst activeren met een inlogcode. U krijgt bij ontvangst van een brief een mail, zodat u het bestand kunt bekijken in Datovy Schranka. Heeft u vragen of wilt u hulp neem dan contact met ons op.

- Het regelen van de jaarboekhouding en belastingaangifte;

Heeft u een klein bedrijf en heeft u hulp nodig met het afsluiten van de jaarboekhouding? Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Heeft u een woning gekocht het afgelopen jaar. Dan dient u voor 31 januari het jaar daarop een belastingaangifte onroerend goed / grondbelasting te hebben ingestuurd bij de belastingdienst. Wij kunnen de belastingaangifte voor u regelen.

- Het regelen van een taxatie;

Heeft u een taxatie nodig van uw eigendom voor een verzekering, hypotheek of na verkoop dan kunnen wij voor u bemiddelen in het zoeken naar een taxateur.

- Begeleiding bij een hypotheekaanvraag;

Het is mogelijk om als buitenlander in Tsjechië op basis van uw salaris in uw land een hypotheek af te sluiten. In samenwerking met een hypotheekadviseur kunnen wij voor u een hypotheekofferte opstellen bij een bank die de beste voorwaarden en regelingen hebben die bij uw situatie passen.

- Begeleiding bij het aanvragen van verzekeringen;

Ons bedrijf beschikt sinds kort over een certificaat om namens de CPP ( Ceska Podnikatelska Pojistovna ) op te treden als verzekeringsagent. Deze verzekeraar is aangesloten bij de Vienna insurance group, waar ook verzekeraar Kooperativa onder valt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een verzekering voor uw woning en auto in Tsjechie.

- Begeleiding bij het aanvragen van nutsvoorzieningen;

Tijdens het aankooptraject zit het in ons takenpakket om de aansluitingen voor gas, water en elektra over te zetten op uw naam indien aanwezig.

Heeft u al een woning en wilt u bijvoorbeeld een hogere elektra aanlsluiting of kijken naar de mogelijkheden voor een gasaansluiting dan kunnen wij u begeleiden tijdens deze aanvragen.

- Begeleiding bij het aanvragen van een bouwvergunning;

Heeft u een bouwperceel en wilt u gaan verbouwen? Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een architekt/bouwkundig tekenaar en vervolgens de aanvraag om bouwvergunning begeleiden.

In ons netwerk kunnen wij enkele bouwbedrijven benaderen die het project voor u kunnen uitvoeren.

- Bouwtechnische begeleiding;

In bepaalde regio's kunnen wij voor u een project bouwtechnische begeleiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en regio's.

- Beheer van uw woning;

In bepaalde regio's kunnen wij voor u de beheer van uw woning uit handen nemen. Wij regelen dan het kleine onderhoud, zorgen dat de woning klaar is voor verhuur bij aankomst en vertrek van gasten, papieren en kunnen de verhuur voor u regelen.

- Vertaalwerkzaamheden;

Wij beschikken over de mogelijkheid om documenten te vertalen. Met ons netwerk van vertalers in Tsjechië en Nederland kunnen wij contracten en officiële documenten voor u vertalen. Neem contact met ons op over de kosten.

- Het regelen van transport voor uw verhuizing.

Wij hebben de mogelijkheid om bij transportbedrijven die van en naar Nederland rijden uw verhuizing van uw inboedel en goederen te verzorgen. Vraag ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Eerste stappen

U kunt ons inschakelen per mail, telefonisch of via de zoekopdracht. Een zoekopdracht kunt u gratis opgeven. Wij gaan op zoek naar een geschikte woning of overig onroerend goed voor u.

Uit de zoekopdracht krijgt u van ons een aantal (4-8) objecten te zien. U krijgt in de zoekresultaten een vertaalde omschrijving, foto's en regio informatie van ons in een overzichtelijke lay-out. Als u vervolgens verder wilt met één of meerdere van deze woningen dan kijken we wat er nodig is en dat wordt vastgelegd in een overeenkomst. Ook zullen de te doorlopen stappen besproken worden.

Wilt u objecten bezoeken dan kan dat natuurlijk. Tot 5 woningen zijn, indien nabij gelegen, goed in één dag te bezichtigen. Wij kunnen u bij deze bezichtigingen assisteren. Als u nog vragen heeft kunnen die door ons doorgespeeld worden naar de verkopende makelaar.

Kosten

We kunnen vervoer en accommodatie regelen en u adviseren met het zoeken naar een vliegticket, indien nodig. Voor het bezichtigen vragen we € 150,- per dag. Onze km vergoeding bedraagt € 0,25 / km. Als u een woning koopt die met ons bezichtigd is, dan krijgt u de vergoeding voor één dag à € 150,- retour.

Mocht u overgaan tot aankoop van een object dan helpen we u bij de vervolg stappen die erbij komen kijken. Ga er wel van uit dat hier normaal gesproken enige tijd overheen gaat. Maar dit alles wordt u duidelijk uitgelegd door onze mensen.

Bij de aanschaf van uw onroerend goed vragen wij u provisie over het geïnvesteerde bedrag.

Zie voor een overzicht van de kosten de volgende tabel. Overige kosten van diensten zijn op aanvraag beschikbaar.


logo Acrobat reader

Om de kosten te kunnen zien heeft u Acrobat Reader nodig. Heeft u deze niet. Klik dan op het logo.


 

Wij adverteren in Nederland op:

 

Wij adverteren in Tsjechië op:

Partners CZECH HOME :

 

 
© copyrights Czech Home s.r.o.
free website monitoring