CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Grote vakantiewoning te verbouwen naar kamers/appartementen, GERESERVEERD

<< terug

Wij hebben te koop een grote woning in een prachtige omgeving. Men is gestart met de reconstructie van de woning. Deze moet nog afgerond worden. De woning is zodanig groot dat er ook appartementen of kamers voor verhuur gerealiseerd kunnen worden.

Op de begane grond is men in het voorste gedeelte begonnen met de reconstructie. Via de ruime entreehal is er toegang naar het woongedeelte. Hier een keukenhoek, woongedeelte en badkamer. In de badkamer een toilet, douchehoek en wastafel. Vanuit de hal is er toegang tot een kelder, het achterste gedeelte van de woning en de trap naar de verdieping. Het achterste gedeelte op de begane grond is nog nader in te delen. Hier zijn enkele sloopwerkzaamheden uitgevoerd.

Op de verdieping 3 ruime slaapkamers in het voorste gedeelte van de woning, een toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel, ruime douchehoek en technische ruimte. Het achterste gedeelte van de woning is een grote open ruimte voor uitbreidingsmogelijkheden.

Aansluiting op elektra en water. Er is een waterput aanwezig die niet actief gebruikt wordt. Op het ruime perceel staat nog een grote schuur met dubbele garage en voldoende opbergruimte. Tussen de berging en de woning kan een groot terras gerealiseerd worden.

Perceeloppervlakte 2212 m2, bebouwd 220 m2 + 60 m2 garage/berging.

GERESERVEERD

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring