CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Uniek gelegen (vakantie)woning omg. Broumov nabij Poolse grens, vraagprijs € 145.000,-

<< terug

Te koop een uniek gelegen (vakantie)woning in de regio Broumov. Deze authentieke boerderij is gelegen op een ruim perceel met een fantastisch en weids uitzicht op zowel de Broumovske Steny als de Ruprechticky Spicak. De woning en tuin geven veel privacy.

Op de begane grond is een ruime hal met gewelfd plafond die de woning in 2 delen verdeelt. Aan de ene zijde bevindt zich een ruime woonkamer met grote tegelkachel, een eethoek en ruime op maat gemaakte keuken. Ook is er een praktische bijkeuken aanwezig. In de woonkamer en de hal ligt een tegelvloer.

Aan de andere zijde van de hal is een complete badkamer met bad, wastafel en wasmachine-aansluiting. Er is een separaat toilet aanwezig. Verder zijn er 2 ruime (>20m2) slaapkamers met elkaar verbonden. De ene heeft een grenenhouten plafond en in de andere kamer zijn de originele balken zichtbaar. In beide slaapkamers ligt massief eiken parket. In de gehele woning zijn dubbele houten kozijnen.

Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 40m2 en 45m2 aanwezig. Via de ruime overloop is er nog toegang tot een 3e kleinere slaapkamer, een berging en een badkamer met douchehoek, toilet en wastafel. In de hele woning is momenteel ruimte voor minimaal 15 slaapplaatsen.

De boerderij is deels onderkelderd (20 m2), warm water via een grote, recentelijk vervangen grote boiler. Verwarming via houtkachels en elektrische kachels. Voorts is er een kleine inpandige garage/ schuur. Om de woning ligt een drainage en folie. Riolering via septic tank. De woning is bereikbaar via een deels onverharde weg.

Het geheel is netjes onderhouden en biedt goede verhuurmogelijkheid. Overname van de inboedel in overleg. In de tuin staan enkele fruitbomen. Direct vanaf het perceel zijn goede wandelmogelijkheden. In de omgeving zijn de Broumovske Steny, Poolse grens met uitkijktoren bovenop de Spicak, cultuurcentrum Walzel in Mezimesti en op ongeveer 15 km afstand Adrspach. Het mooie stadje Broumov met winkels, klooster, kerken en gymnasium is 8 km vanaf de woning. Een treinstation is op 1,2 km. In het nabij gelegen Viznov is een erg mooi gelegen zwembad.

Perceeloppervlakte 5953 m2.

Vraagprijs: 3.750.000,- CZK, ca. € 145.000,-

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring