CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Leuke recreatiewoning in Repany op 1 uur van Praag, vraagprijs € 49.500

<< terug

Wij hebben te koop een verbouwde vakantiewoning uit 1850 gelegen in de West-Bohemen. Dit landschap kenmerkt zich door glooiende heuvels, een hele mooie natuur en een prachtig bewaard gebleven historie. Deze vakantiewoning bevindt zich in het kleine dorpje Repany. Repany ligt tussen Praag (80 km) en Karlsbad (40km). Het is ongeveer 8,5 uur rijden vanaf Utrecht (787 kilometer). De vakantiewoning ligt 2 km. vanaf Lubenec. In Lubenec zit een supermarkt die 7 dagen per week geopend is en ook zitten er cafés.

De woning bestaat uit een entreehal met een opstapje. Hier bevindt zich het toilet. Verder is de woning gelijkvloers. De keuken is voorzien van een o.a 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron en koelkast. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Verder is er een vernieuwde badkamer met massagedouche en wastafelmeubel met spoelbak. De huiskamer is compleet ingericht met een bank en 2 fauteuils, satelliet tv & radio met ook alle Nederlandse zenders.

Om de kamers te verwarmen zijn er elektrische kachels aanwezig. In de huiskamer staat een houtkachel die het huis ook heerlijk kan verwarmen De woning is vrijstaand met een heerlijke tuin van 1.000 m2 waarin diverse fruitbomen staan zoals kersen, appels en mirabelles. Voor het huis is een groot grasveld aanwezig waar de tuinset neergezet kan worden.

De woning is eind 2015 geheel van binnen en buiten verbouwd. Water en elektra aanwezig en de riolering is aangesloten op een septictank. De hele buitenkant is vernieuwd en tevens is het hele sanitair vernieuwd. De woning ligt boven op een heuveltje en de auto kan bij het huis geparkeerd worden via een pad. De auto kan ook onder aan de weg geparkeerd worden.

Perceeloppervlakte 1000 m2.

Vraagprijs € 49.500,- ex. 4% overdrachtsbelasting

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring