CZECH HOME s.r.o.

- in prijs verlaagd -

 

vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Complete familiecamping met appartementen in Oost Bohemen, € 275.000,-

<< terug

Wij hebben te koop een grote woonboerderij met prachtige camping . De camping is gelegen in de Oost Bohemen in Radim, 3 km van Luze met enkele winkels en restaurants. Met een gemiddelde jaar omzet van minimaal € 50.000,- in de afgelopen jaren is dit een uniek aanbod. De camping is druk bezocht door 98% Nederlandse gezinnen. Er zijn nog diverse mogelijkheden om de omzet te verhogen.

De woonboerderij heeft een ruime besloten binnenplaats. Via de toegangspoort kom je op de binnenplaats die deels verhard is. De woning bestaat op de begane grond uit 3 volwaardige appartementen en een bovenverdieping die nog nader in te delen is. De appartementen zijn geschikt voor zelfstandige bewoning of voor de verhuur. De appartementen bestaan uit een keuken, een woonkamer en hebben 2 slaapkamers.

Ieder appartement is voorzien van een badkamer met douchehoek en separaat toilet. De woning is deels onderkelderd.

In een groot bijgebouw is een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd met daar de receptie voor de camping, bar, ruime zitgelegenheid, een kidscorner en mogelijkheden om te relaxen. Er is hier een beamer met groot scherm aanwezig om tijdens evenementen tv te kunnen kijken.
Achter de kantinebar bevindt zich een ruimte met privekeuken voorzien van diverse apparatuur o.a koelkasten en vriezers, vaatwassers en wasautomaat.

De overige bijgebouwen worden gebruikt voor opslag van materiaal, onderdelen, machines.

Het fraaie campingterrein is vlak en heeft ruimte voor 54 kampeerplaatsen met stroom, 11 kampeerplaatsen zonder stroom en apart veld voor 10 campers waarvan 6 met elektra. Er is een compleet sanitairgebouw aanwezig van Nederlands fabrikaat . De gasgestookte boiler van 275 liter is van 2016. In de naastgelegen ruimte staan 2 professionele wasmachines en een wasdroger.

De camping is gedeeltelijk gelegen in een voormalig boomgaard wat voldoende schaduwplaatsen levert.

Langs het terrein loopt een beekje waarlangs een leuk bospad is aangelegd. Er is een groot zwembad en een peuterbad aanwezig. De camping is momenteel gericht op gezinnen met kinderen tot 13 jaar en daardoor de keuze van de huidige eignaar om het autovrij te maken .

De camping wordt draaiend met alle bijbehorende revenuen aangeboden. Dus klantenbestand, professionele website, professionele boekingsysteem, facebookpagina, registratie bij ANWB, kamperen bij de boer, Stichting Vrije Recreatie etc. en goede referenties bij Zoover.

Bij de prijs inbegrepen zijn zeer compleet ingerichte accommodaties, bestaande uit toercaravans met grote voortenten, vouwwagens en bungalowtenten. Tevens extra materialen voor verhuur. De 10 grote skelters worden momenteel gratis ter beschikking gesteld.

De woonboerderij en camping zijn voorzien van een gas-,elektra- en wateraansluiting. In het dorp is riolering aangelegd, maar de aansluiting hierop moet iedere eigenaar zelf verzorgen. De locatie is nu nog voorzien van een kleine (12 m3) en grote (28 m3) beerput. Er is voor het gehele terrein wifi (2013) en bewakingscamerasyteem aanwezig (2016)

In de omgeving de middelgrote steden Chrudim (20km), Vysoke Myto (15km) . De provinciestad Pardubice is gelegen op 28 km. In de omgeving veel mogelijkheden voor fietsen en mountainbiken. Ook is het mogelijk om culturele uitstapjes te maken naar Skutec, kasteel Nove Hrady en zelfs naar Praag. Er is veel groen in de omgeving.

Gehele eigendom is 66.114 m2, waarvan 26.385 m2 aan de overzijde van de weg verhuurd wordt aan een landbouwer.

Direct ter overname. Vraagprijs € 275.000,-

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring