CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Ruim appartement op begane grond van LANDALpark bij Lipnomeer, VERKOCHT

<< terug

Wij hebben te koop een ruim 4 persoons appartement, gelegen op het bekende Landal recreatiepark in Lipno nad Vltavou op loopafstand van het Lipnomeer. Dit appartement is gelegen op de begane grond.

Achter de voordeur een ruime entreehal met een fraaie gebogen muur. Vanuit de hal is er toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad met douche, wastafel en designradiator. Er is een separaat toilet aanwezig. In de technische ruimte de cv ketel op gas.

De woonruimte en keuken met eethoek zijn bereikbaar via 2 traptreden. Doordat er geen wanden zijn geeft dit een ruimtelijk gevoel. Er zijn 2 openslaande deuren naar het ruime terras van 25 m2 met direct aansluitend een grasveld.

Het appartement is voorzien van elektra, gas en water. Verwarming vind plaats middels een centrale verwarming. Het appartement is in eigendom van een vereniging waar de gebruiker lid van is, de grond eromheen is gezamenlijk eigendom en als eigenaar betaalt u hieraan een bijdrage voor de schoonmaak van het park, het onderhoud en administratieve zaken.

Het appartement kan voor eigen gebruik gekocht worden, maar de aanwezige organisatie kan ook de verhuur met alle bijkomende zaken voor u regelen. Van boeking tot onderhoud. In het hoogseizoen, zowel zomer als winter, is de bezetting van het appartement goed te noemen. Er zijn gegevens aanwezig bij de makelaar om de cijfers van de verhuur en onkosten voor de woning te zien. De appartementen worden verhuurd aan Nederlanders, Tsjechen en Duitsers.

In de directe omgeving kan men watersporten naar behoeven, is er een strand aanwezig, een overdekt zwembad, restaurants, skipistes in de winter, een rodelbaan en vele andere voorzieningen op en rondom het park.

De nieuwe inboedel (2016), complete keuken en terrasmeubilair zijn bij de prijs inbegrepen.

Woonoppervlakte ca. 90 m².

VERKOCHT

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring