CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Fraai appartement op de 2e verdieping met uitzicht naar Lipnomeer, VERKOCHT

<< terug

Wij hebben te koop een fraai appartement, gelegen op het bekende Landal recreatiepark in Lipno nad Vltavou op loopafstand van het Lipnomeer. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en geschikt voor 2-4 personen.

Het appartement is gelegen nabij het zwembsd en heeft vanaf het balkon uitzicht over het Lipnomeer. Het appartement is via een buitentrap toegangelijk. In het gebouw zijn 6 appartementen. Het appartement bestaat uit een entreehal, ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon, een open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer met bad en toilet. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Vanuit de woonruimte ga je via dubbele openslaande deuren naar het overdekte balkon. Vanaf het balkon is er zicht op het Lipnomeer en omgeving

Het appartement is voorzien van elektra, gas en water. Verwarming vind plaats middels een centrale verwarming. Het appartement is in eigendom van een vereniging waar de gebruiker lid van is, de grond eromheen is gezamenlijk eigendom en als eigenaar betaalt u hieraan een bijdrage voor de schoonmaak van het park, het onderhoud en administratieve zaken.

Het appartement kan voor eigen gebruik gekocht worden, maar de aanwezige organisatie kan ook de verhuur met alle bijkomende zaken voor u regelen. Van boeking tot onderhoud. In het hoogseizoen, zowel zomer als winter, is de bezetting van het appartement goed te noemen. Er zijn gegevens aanwezig bij de makelaar om de cijfers van de verhuur en onkosten voor de woning te zien. De appartementen worden verhuurd aan Nederlanders, Tsjechen en Duitsers.

In de directe omgeving kan men watersporten naar behoeven, is er een strand aanwezig, een overdekt zwembad, restaurants, skipistes in de winter, een rodelbaan en vele andere voorzieningen op en rondom het park.

De nieuwe inboedel (2016), complete keuken en terrasmeubilair zijn bij de prijs inbegrepen. Woonoppervlakte ca. 61 m².

VERKOCHT

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring