CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Appartement op Landal park met vrij uitzicht op het Lipnomeer, vraagprijs € 108.000,-

<< terug

Wij hebben te koop een 4-6 persoons appartement gelegen op het bekende recreatiepark (Landal) in Lipno nad Vltavou direct aan het Lipnomeer.

Het appartement is gelegen nabij de receptie en geeft vanaf het balkon een vrij uitzicht over de haven en het Lipnomeer. Het appartement bestaat uit een entreehal, ruime woonkamer met grote openslaande deuren naar het ruime balkon, een open keuken met opslagruimte, 2 slaapkamers en een badkamer met bad.

Het appartement is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex. Aan de achterzijde van het appartement is in het soutterain een ski/fietsverhuur aanwezig. In het appartementengebouw ernaast is een wasserette aanwezig. Het appartement is in het najaar 2015 geheel nieuw gemeubileerd.

Het appartement is voorzien van elektra, gas en water. Verwarming vind plaats middels een centrale verwarming. Het appartement alsmede het hele park is verenigings eigendom en als eigenaar betaald u hieraan een bijdrage om het park schoon te houden, voor het onderhoud en administratieve zaken.

Het 4-6 persoons appartement kan voor eigen gebruik gekocht worden, maar de aanwezige Landal organisatie kan ook de verhuur met alle bijkomende zaken voor u regelen. Van boeking tot onderhoud. In het hoogseizoen, zowel zomer als winter, is de bezetting van het park goed te noemen. Er zijn gegevens aanwezig bij de makelaar om de cijfers van de verhuur en onkosten van het appartement. De appartementen worden gehuurd door Nederlanders, Tsjechen en Duitsers.

In de directe omgeving kan men watersporten naar behoeven, is er een strand aanwezig, een overdekt zwembad, restauranten, skipistes in de winter, een rodelbaan en vele andere voorzieningen op en rond het park.

Woonoppervlakte ca. 80 m2.

Prijs € 108.000,-

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring