CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Grote vakantiewoning dichtbij Trutnov, skigebieden en golfterrein, VERKOCHT

<< terug

Wij hebben te koop in Javornik –Rudnik, in de regio Trutnov, een ruime gereconstrueerde vakantiewoning welke geschikt is als één grote woning of op te splitsen is in 2 wooneenheden met complete voorzieningen.

Deel A bestaat uit een entreehal, ruime woonkamer met houthaard (ter overname)met aangrenzend de eetkamer en een volledig ingerichte keuken met o.a. oven, keramische kookplaat, magnetron en vaatwasser.

Verder op de begane grond een badkamer met wasmachine aansluiting en een technische ruimte. In de hal is een houten trap die leidt naar de 1 e verdieping.

Op de verdieping is vanaf de overloop de badkamer bereikbaar met douche en toilet en zijn er 2 2-persoons slaapkamers en 1 grote slaapkamer met een vide voor nog een slaapplaats voor kinderen.

Voor de entree is een terras aanwezig. Er bevindt zich een grote parkeerplaats schuin tegenover het huis.

Deel B bestaat uit een entreehal met spiltrap naar 1 e verdieping en toegang naar separaat toilet en badkamer met wasmachine aansluiting en een douchehoek. Er is een keuken aan de achterzijde van de woning en verder een grote woonkamer met houthaard (ter overname) en fraaie afscheiding tussen zitgedeelte en eetgedeelte.

Op de verdieping is vanaf de overloop de badkamer bereikbaar met douche, toilet en dubbele wastafel. Verder één 2-persoons slaapkamer en 2 grotere slaapkamers, waarvan 1 met vide en de ander met een authentiek plafond.

Bij deel B is er een ruime tuin met terras en grasveld aanwezig. De beide delen zijn door een dubbele deur (op beg. grond en verdieping) van elkaar af te sluiten, zodat er 2 aparte wooneenheden ontstaan met ieder een eigen entree.

Verwarming middels elektrische kachels. Aansluiting gemeentewater, maar ook eigen waterput aanwezig. In 2005-2006 is de woning grondig gereconstrueerd. Er is een nieuwe begane grondvloer aangelegd met isolatie, De dakconstructie is aangepakt en geïsoleerd, nieuwe schoorstenen, drainage, nieuwe elektra, nieuw of hersteld stucwerk.

Het object is ideaal voor verhuur met 2 gezinnen of grotere groepen. Overdracht na 1 maart 2013. Skimogelijkheden zijn er vanaf 8 km en er bevindt zich een 18-holes golfbaan op 5 km vanaf de woning.

Perceeloppervlakte 829 m2, bebouwd 250 m2.

VERKOCHT

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring