CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Prachtige en goed gereconstrueerde vakantiewoning in Hajnice, VERKOCHT

<< terug

Wij hebben te koop een recreatie/familiewoning op een ruim perceel in het dorp Hajnice net ten Zuiden van Trutnov. De hoofdweg richting de skigebieden en richting grote steden als Hradec Kralove is gelegen op 1500 meter.

De woning is rustig gelegen en is vanaf de toegangsweg lager gelegen. Boven aan de weg staat een fraaie houten garage (2005) die de mogelijkheid bied voor het stallen van 2 auto’s of 1 auto en bijv. fietsen.

Op de begane grond van de woning is een ruime entree met trap naar de verdieping, een fraaie woonkamer met openhaard, die in de fungeert als moederhaard voor de centrale verwarming. Verder een slaapkamer en een badkamer met vloerverwarming. De badkamer bestaat uit een hoekbad, douchehoek, dubbele wastafel en een toilet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een volledig ingerichte keuken met bijkeuken en een praktische serre die voldoende zitgelegenheid geeft voor zeker 4 personen.

Op de verdieping is een ruime overloop, zijn er 4 slaapkamers (6-18 m2) en een separaat toilet. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt. Op de zolder, welke bereikbaar is via een vlizotrap, is meer dan voldoende opslagmogelijkheid aanwezig en is goed begaanbaar.

De centrale verwarming is via de openhaard als deze gestookt wordt. Zomers kan er elektrisch worden bij verwarmd door een elektraketel in de bijkeuken. Het systeem werkt volautomatisch.

Er is een nieuwe betonvloer gemaakt welke drainage onder de vloer heeft liggen, waardoor er geen vochtproblemen zijn. Het dak is opgeknapt en geïsoleerd. De elektra en afvoeren zijn vernieuwd. Gemeentewater en waterput aanwezig, elektra aanwezig en een nieuwe aansluiting op gemeenteriool. Mogelijkheden voor internet en tv aansluiting. Zomers is de woning ook bereikbaar via een 2e toegangsweg (onverhard).

Groot deel van de inboedel is bij de prijs inbegrepen .

Perceeloppervlakte: 5003 m².

VERKOCHT

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring