CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Ruime vakantiewoning nabij Harrachov, ideaal voor verhuur, € 89.500,-

<< terug

Wij hebben te koop een ruime vakantiewoning in het dorp Desna, regio Jablonec nad Nisou in het noorden van Tsjechië. De bekende skigebieden Harrachov (12 km) en Rokytnice (16km) zijn nabij gelegen. Kleinere skigebieden in directe omgeving. De woning is gereconstrueerd met behoudt van karakteristieke kenmerken.

Op de begane grond is er een ruime centrale gang met trapopgang naar de verdieping. Aan de ene zijde van de gang een keuken met toegang tot terras, aparte eetkamer en een ruime woonkamer met prachtig houten plafond. Aan de andere zijde van de gang 2 badkamers, een slaapkamer (in reconstructie) en een opslagruimte met toegang naar de kelder. Badkamer 1 bestaat uit een douchehoek, dubbele wastafel, toilet, aansluiting wasmachine en apart toilet. Badkamer 2 bestaat uit een douchehoek, ligbad, boiler, wastafel en bidet..

Via de rechte trap is er op de verdieping een ruime overloop met 3 grote en 2 kleinere slaapkamers (14 bedden). In 1 van de kamers staat een tafelbiljart en zijn er kamers met een origineel houten plafond.

De zolder is een open ruimte waar het nog mogelijk is om extra kamers te realiseren. In de kelder is er voldoende opbergruimte. Daarnaast is er nog een bergruimte voor tuinmeubels en fietsen.

De wanden en plafonds zijn veelal met hout afgewerkt. Het dak is geïsoleerd. Ook op de verdieping zijn er elektrische kachels. De woning is goed bereikbaar en heeft een eigen parkeerplaats voor 2 auto's direct aan de openbare weg.

In 2010 is het dak vernieuwd, de parkeerplaats gerealiseerd en het terras gemaakt. Voor het water is deze woning met 3 andere woningen aangesloten op een centrale bron. Deze wordt jaarlijks gecontroleerd en is gratis. Warm water via 2 boilers. Elektra 230/380V. Voor de rioolafvoer is er een septic tank aanwezig met beluchting, waardoor dit een eigen zuiveringsinstallatie is. Verwarming middels elektrakachels.

Dit object is ideaal voor verhuur van grote families of groepen. De woning is goed bereikbaar.

Perceeloppervlakte 1036 m2, bebouwde oppervlakte 250 m2.

Vraagprijs € 89.500,-

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring