CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Familie- recreatiewoning in Cotkytle, Oost Bohemen Tsjechie, vraagprijs € 36.000

<< terug

Wij hebben te koop in het dorpje Cotkytle, regio Usti nad Orlice, een familiewoning-recreatiewoning in een prachtige heuvelachtige omgeving. De woning is gelegen in de Oost Bohemen op 680 m boven zeeniveau. De grotere stad Lanskroun is op 15 min. rijden.

De woning is gelegen op een helling, maar is goed toegankelijk via een onverharde weg.

De woning bestaat op de begane grond uit een ruime entreehal, met toegangsluik naar de kelder. Verder in de hal een ruimte voor opslag en jassen. De keuken is centraal gelegen in de woning en geeft toegang naar 2 ruimtes die als woonkamer en/of slaapkamer kunnen fungeren. In de eetkeuken een oude kachelhaard, aanrecht en eettafel. Koken met gasflessen mogelijk. Er is een badkamer met douchehoek, bad, wasmachineaansluiting en wastafel. Apart toilet. Aan de achterzijde van de woning nog een zithoek met de centrale verwarmingsketel. Via een hal is via de buitendeur de tuin te bereiken. Ook is hier de trap naar de 1 e verdieping aanwezig.

Op de 1 e verdieping is via de overloop 1 grote slaapkamer (16m2) aanwezig en daarnaast een multifunctionele zolder ruimte om meer kamers te creëren of te gebruiken als bergzolder.

Er is een centrale verwarming op vaste brandstoffen (hout/kolen). In de woonkamer nog een openhaard. De woning heeft achterstallig onderhoud. Drinkbaar water uit waterput, warm water via nieuwe boiler, nieuwe elektra, riolering via een beerput.

Perceeloppervlakte 483 m2.

Vraagprijs 95.000,- CZK, ca. € 36.000,- prijsverlaging!! ex. 4% overdrachtsbelasting

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring