CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Vakantiewoning nabij Trutnov, Adrspachrotsen en skigebieden, vraagprijs € 83.000,-

<< terug

Wij hebben in de verkoop een fraaie recreatiewoning op een zonnig perceel in de stad Chvalec op 15 min van Trutnov.

De woning bestaat uit een ruime entreehal die van voor naar achter loopt en de woning opsplitst in 2 helften. In de ene helft van de woning is er een keuken met bijkeuken, de eetkamer en ruime woonkamer met grote houtkachel.

In de andere helft van de woning zijn er 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een speelkamer. In de badkamer een inloopdouche, wastafel en separaat toilet. In de slaapkamer afwerking met lambrisering. De gehele begane grond heeft hoogteverschillen in de vloernivo’s.

Via een houtentrap kom je uit op de open zolder welke nog nader in te delen is. Het dak is in 2008 gerealiseerd. Hier bevindt zich de boiler (200 l) voor de badkamer welke geheel opgeknapt is in 2016.

Er zijn grote kunststof kozijnen met dubbel glas wat de woning veel lichtinval biedt. De woning is deels onderkelderd. Er is gemeentewater en elektra aanwezig. De verwarming is middels elektrische kachels of houtkachel. Het perceel is niet omheind.

De ligging nabij Trutnov (15km), Adrspach (5km) en het Reuzengebergte (25km) is ideaal te noemen. In Chvalec is een basischool, supermarkt, postkantoor aanwezig. Er zijn veel bossen in de omgeving. Ideaal voor de sportieve mens of de avonturier. Een klein skigebied is op 10 min rijden (Radvanice en Petrovice), grotere skigebieden als Janske Lazne op 30 min rijden.

Perceelgrootte 1296 m2. Inboedel in overleg.

Vraagprijs 2.150.000,- CZK / € 83.000,- excl. 4% overdrachtsbelasting

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring