CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Ruime vakantiewoning bij Adrspachrotsen en skigebieden, gereserveerd

<< terug

Wij hebben te koop een ruime vakantiewoning in het dorp Chvalec, 15 min rijden vanaf Trutnov. Deze vakantiewoning bestaat uit 2 woondelen, maar is ook als 1 grote woning te gebruiken. Achter de woning is er een vrij uitzicht over de weide en heuvels in de omgeving.

De vakantiewoning heeft een 6-persoons en een 5-persoons woondeel, enkel gescheiden door een deur in de gang. Het 6-persoons deel bestaat uit een ruime entreehal, woonkamer met ruime open keuken, 2 slaapkamers en 2e toilet. Verder een badkamer met bad, douche, wastafel en wc. Er is vloerverwarming aanwezig in de badkamer en keuken/eetkamer. In de woonkamer is het mogelijk een openhaard aan te sluiten.

Het 5-persoons woondeel bestaat uit een ruime entreehal, woonkamer, ruime keuken met toegang naar terras, 2 slaapkamers en een toilet. Verder een badkamer met douchehoek en wastafel. Er zijn voldoende bergruimtes aanwezig. Ook hier is vloerverwarming aanwezig en een aansluitmogelijkheid voor een openhaard.

Onder het 6-persoons deel zit een ruime kelder van 30 m2. De zolder is een open ruimte en kan nader ingedeeld worden. Het is mogelijk dat bijvoorbeeld 1 deel bewoond wordt en het andere deel verhuurd wordt.

De vakantiewoning is vanaf het jaar 1998 grondig gereconstrueerd. De binneninrichting, elektra en waterinstallatie, dak met kunststof dakbedekking (2005), gevels (2007), drainage om woning. De woning is direct te bewonen en een ideaal verhuurobject. De woning is bereikbaar via een deels onverharde weg. De woning is geschikt voor permanente bewoning. Uit de verhuurinkomsten kunnen de lasten van de woning betaald worden en de rest is pure winst.

Aansluiting gemeentewater, warm water middels nieuwe boiler (2012), er is een grote beerput aanwezig voor rioolafvoer, aansluiting elektra 230/380V.

Perceeloppervlakte 2836 m2, bebouwde oppervlakte 280 m2, woonoppervlakte 240 m2.

Gereserveerd

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring