CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Interessant investering- en/of participatie object Tsjechië, prijs € 69.500,-

<< terug

Nabij het Reuzengebergte, in het noorden van Tsjechië ligt een schitterend gelegen bouwkavel (15000m2) met mogelijkheid om er 1 of meerdere woningen op te kunnen bouwen. Het perceel is nog geheel in te delen naar eigen inzichten.

Het bouwperceel is goed bereikbaar via de provinciale weg (Nr. 16), gelegen tussen de plaatsen Hostinne-Trutnov bieden ze een perfecte uitvalsbasis richting skigebieden (Cerny-Dul, Janske Lanze) en de steden (Trutnov, Vrchlabi) en veel recreatie in de directe omgeving (18-holes golfbaan, dierentuin). Een woning of meerdere woningen zijn naar eigen inzicht te ontwerpen als vakantiewoning of voor permanente bewoning.

De hoofdwaterleiding is reeds op het perceel aanwezig. Voor de elektra is een nieuw trafostation gebouwd met nieuwe bekabeling in de grond. Er is reeds voor 2 bouwpercelen elektra aanwezig. Het terrein is direct te bewerken. De voormalige boerderij is reeds gesloopt.

Het project is nog volledig flexibel invulbaar naar eigen wensen en inzichten. Als privé investeerder, participant of als (vastgoed) ontwikkelaar.

Wilt u participeren met meerdere personen of voor eigen gebruik dan is deze locatie een mooi investeringsproject. Meer informatie op aanvraag.

Vraagprijs 4,80 EUR per m2.

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring