CZECH HOME s.r.o.

 


vlag NL vlag CZ vlag UK

 

Vragen over dit object? Bel of mail ons

00420 775651767

of

contact@czechhome.nl

Grote gereconstrueerde (vakantie)villa in skigebied, vraagprijs 7.210.000,- Kc

<< terug

Wij hebben te koop een luxe familiewoning in het skigebied van Bublava, niet ver van de stad Kraslice. De woning is uitvoerig gereconstrueerd in de stijl van de “eerste Tsjechische republiek“. De reconstructie is zeer kwalitatief uitgevoerd. De locatie is goed te bereiken van uit Nederland. Gelegen op 3 km van Duitse grens

Op de begane grond is een keuken met aansluitend de eetkamer waar ook de haard aanwezig is met een hetelucht verwarmingssysteem. Deze verwarmd de ruimtes op de begane grond. In de sfeervolle woonkamer is een 2e haard aanwezig. Via de achterzijde is de toegang naar de tuin, een toilet en een technische ruimte met een CV ketel op gas.

Via de gereconstrueerde trap is de eerste verdieping bereikbaar. Hier zijn 3 slaapkamers, ieder onderscheiden met eigen kenmerken. Verder een luxe uitgevoerde badkamer, 2 toiletten en een aparte waskamer/bergruimte.

Via de ook gereconstrueerde trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier zijn voorbereidingen aanwezig voor het bouwen van meerdere kamers, een badkamer en een keuken. Nu is deze verdieping één open ruimte, waar nu een bed staat en de voorbereidingen van de keuken aanwezig zijn. Op het dak zijn 3 dakkapellen aanwezig.

De woning is volledig geisoleerd en afgestuukt. Er zijn nieuwe kunststof kozijnen aanwezig. De woning is niet onderkelderd. Op het nieuwe dak zijn betonnen dakpannen aanwezig. Op elke verdieping is de vloer afgewerkt met massief hout. De plafonds zijn met gipsplaten afgewerkt.

Verwarming dus middels haard in combinatie met de gasketel. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig. Overname van de inboedel bespreekbaar.

Perceeloppervlakte 1583 m2, woonoppervlakte 277 m2

Vraagprijs CZK 7.210.000 ,- (ca. € 268.000,-) ex. 4% overdrachtsbelasting

<< terug

© copyrights czechhome s.r.o.
free website monitoring